IpanemaHvilket bedre mærke end Ipanema kunne man forestille sig lave Flip Flops?

Formentlig ingen! Med base i Brasilien, hjemlandet for sandstrande og varmt vejr, har Ipanema Flip Flops alle forudsætninger for at lave helt unikke sandaler – og det er netop hvad du kan forvente!

Uanset hvilket par Ipanema Flip Flops du falder for, kan du være sikker på følgende; høj komfort, stilfuldt design og ikke mindst god kvalitet. Disse nøgleord danner rammerne om Ipanema, der ikke uden grund er førende indenfor sandaler og flip flops.

I og med mærket hører hjemme i Brasilien kan man godt tillade sig at stille høje forventninger; disse bliver altid indfriet, hvilket har skabt stor respekt omkring det fremadstormende brand.

Ipanema Flip Flops blev grundlagt i 1960’erne. Ipanema er også navnet på en bydel i den store brasilianske by Rio de Janeiro, som desuden er hjemsted for én af verdens mest populære sandstrande.

Derfor er navnet ikke en tilfældighed, men derimod en god beskrivelse af mærkets identitet. Det sydlige Rio de Janeiro, og i særdeleshed Ipanema, er kendt for deres mangfoldige kultur og er samtidig et af de rigeste kvarterer i byen – derfor har Ipanema Flip Flops en suveræn base, hvorfra de kan levere stilfulde designs til resten af verden.

bælte

Koru bælter

De exklusive bælter fra Koru og blevet populære – Kvaliteten er også tip top og bælterne kan stort set ikke slides op ved normalt brug.

De har også et fantastisk design, der kan løfte selv de grimmeste par bukser eller jeans.

Koru bælter fås forløbig som dette på billedet samt i sort, blå og grå. Du kan se mange flere accessories her.