jeansLee er et synonym for denim jeans; med andre ord, kvalitetsbukser der passer til enhver begivenhed. Med det amerikanske brand er du sikret en uovertruffen pasform og elegante jeans, der som sagt passer til både hverdagsbrug og festlige begivenheder.

Lee Jeans blev grundlagt tilbage i 1889, hvor Henry David Lee lancerede de første denim jeans. Med over 100 år på bagen har man stor erfaring indenfor branchen – en erfaring der kommer til udtryk i de perfekte jeans. Det hele startede i Salina, Kansas; hovedkvarteret er stadig i Kansas, men er rykket til Merriam, hvorfra man i dag opererer og administrerer de mange jeans udsalg, der sælges over hele verden.

Er Lee Jeans kun denim?

Selvom Lee Jeans naturligvis har denim som deres kernekompetence, finder du også andre materialer i sortimentet, heriblandt læder. Man forhandler herudover heller ikke kun jeans, men derimod også skjorter, trøjer og jakker – derfor er Lee Jeans ikke udelukkende denim jeans, men også mange andre beklædningsdele.

Du vil med garanti få stor fornøjelse af Lee Jeans, hvad enten du er mand eller kvinde. Således fører man udelukkende førsteklasses produkter, der sikrer dig et stilfuldt og elegant look. Herudover er pasformen som sagt helt eminent, hvilket man bestemt ikke skal undervurdere – særligt ikke når man handler tøj over internettet. Her er det særdeles vigtigt, at det nyeste modetøj bare passer din figur; denne sikkerhed får du med Lee Jeans.

Vi anbefaler desuden at du tager et kig på bælte- og taskesortimentet, da du finder alverdens lækre produkter her. Bælterne er i førsteklasses læder, imens taskerne er udarbejdet i et stilfuldt og meget eksklusivt design. Det er en super fed og moderne måde at have din ting med dig på farten på! Lee Jeans har kort sagt alt hvad man måtte efterspørge som denim-elsker.