Siden starten i 1994 har PBO Group været yderst dedikeret til noget stort med opbyggelsen af deres brand Philosophy Blues Original til et stærkt, høj profil mærke. Firmaet har hele tiden været bevidst om, at et brand aldrig kan blive bedre end selve produktet, ledelsens visioner og medarbejdernes kompetencer.

Med andre ord skal fundamentet være på plads for at sikre, at der – set fra et markedets synspunkt – skiller sig ud med en markant design profil. I al beskedenhed er PBO Group stolte af at kunne sige, at det er lykkedes på trods af meget hård konkurrence. Mærket Philosophy Blues Original henvender sig til modebevidste kvinder, der søger unikt tøj og dertilhørende accessories.

En gloværdig historie

Philosophy Blues Original har ikke en lang og gloværdig historie, men er til gengæld ét af de mest populære danske brands i øjeblikket. Dette skyldes uden tvivl evnen til at designe unikt og elegant tøj, der gør det let for forbrugere at kaste deres kærlighed på det københavnske mærke. Visionen om at skabe moderigtigt tøj til kvinden der går op stil og trends, men dog uden at være ”slave” af den, er lykkedes til fulde.

Find tøj fra Philosophy Blues Original online

Det er ikke nemt at være med på mode-beatet, da det kræver masser af research og ikke mindst penge på kistebunden. Heldigvis holder tøjet fra PBO i flere sæsoner i træk, hvorfor du ikke behøves at udskifte hele garderoben hvert halve år.
Blandingen af det rå gadeliv og den elegante røde løber gør Philosophy Blues Original vellidt i alle kredse, ligesom tøjet er perfekt til såvel festlige begivenheder som hverdagsbrug. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du styler lige netop dit look! Kunne du tænke dig at se mere forskelligt modetøj kan du se det her eller er du kun interesseret i PBO kan du se det her.