MuntheBag Munthe Plus Simonsen finder man den danske designer Naja Munthe, der i kraft af sin kreative tankegang har drevet modemærket utrolig langt.

Således er Munthe Plus Simonsen én af de helt store mode-flagskibe herhjemme, hvor mindre brands blot kan stile efter at opnå samme succes. Du kan altid kende en Munthe plus Simonsen kjole.

Det hele har dog ikke været en dans på roser for firmaet, der har rødder helt tilbage til 1994, hvor den første, mindre kollektion kom på banen.

I 2009 valgte den ene af medstifterne, Karen Simonsen, således at forlade Munthe Plus Simonsen for at starte sit eget – det er dog ikke noget der har påvirket mærket i negativ retning. Naja Munthe er således stadig den store drivkraft og designer, hvorfor man ikke har mærket afgangen synderligt.

Kjoler fra Munthe Plus Simonsen

Selvom produktporteføljen hos Munthe Plus Simonsen tæller utrolig mange forskellige beklædningsdele, er det helt sikkert kjolerne der har nydt størst opmærksomhed. Netop kjoler er meget svære at vælge for kvinder, især over internettet, da der findes et væld af designs og forskellige materialer. Derfor skal man være sikker i sin sag – med en kjole fra Munthe Plus Simonsen er du dog godt stillet.

Kvaliteten er til at stole på, imens designet altid er luksuriøst og elegant og dette kan for eksempel ses her hos Malou4u.com.!

Hvert år udgives 4 stilfulde kollektioner af Munthe, og i 2010 blev der også lavet en HOME-collection. Hertil kunne du finde tekstiler og designs inspireret af de rejser og interiøroplevelser Naja Munthe har oplevet verden over.

I efteråret 2012 kommer der en kollektion af tasker og sko lavet af den højeste kvalitet af læder. Generelt er tøjet og tilbehøret fra Munthe plus Simonsen lavet med vægt på lækre, gode materialer og gennemførte detaljer på dette modetøj fra Munthe plus Simonsen.

Munthe plus Simonsen er blevet et af de førende designmærker i Danmark og hvert år afholdes årlige modeshows, hvor Naja Munthe viser sine sidste designs frem. Før fremvisning af de nye designs kæles der meget for tøjet. Det skal skille sig ud fra foregående års filosofier og bygge på nye koncepter.