Liebeskind Berlin´s mål er ikke kun den yngrer forbruger, der er implusiv i hendes konstante søgen efter nye trends. Som Liebeskind selv udtrykker så ser de deres kunder ønske sig alt pånær det at være mainstream.

De veldesignede produkter giver en prestigefyldt look i sin overkommelige forstand. For Liebeskind Berlin handler det om at finde en måde at være mere konventionel og dog stadig med mere moderne og indflydelsesrig stil, så der klart skilles ud fra mængden.

Udseendet skal signalere kvindelighed, med et råt touch, som også viser nutidens kant. Stilen afspejler dynamik og præcis mode af høj kvalitet. En Liebeskind Berlin taske er meget populær og efterhånden ønsket og kendt af alle. Du kan købe den her på choopin.dk

Kendt for specielle produkter

liebeskindLiebeskind er kendte og højt agtede for deres meget specielle produkter, der finder den perfekte grænse mellem det simple cool og det feminine eksotiske. Modsætninger mødes og skaber fantastiske outfits. Det er gennem dette, at Liebeskind lader dig være stylisten i dit liv. Du skaber din egen dress code. Søg igennem de mange produkter og du vil finde lige det, som du mangler. Brandet så dagens lys i 1994 og har for hver år der er gået blevet stærkere og stærkere. Liebeskind Berlin linien til kvinder kan i stort udvalg kan fås i Chopin Charlottenlund.

Liebeskind, til den selvbevidste kvinde

Liebeskind Berlin er for den stærke unge kvinde, der definerer sig selv, sin fremtid – og sit look. Alt her kan styles lige efter dig, hvor de kan mix’n match til du finder det helt rette. Det er som sagt kjoler og toppe, der er midtpunktet for brandet, men du ser også blazere, jerseys og t-shirts, der passer perfekt ind i stilen.

Hvis du slår dig løs med tasker fra Liebeskind Berlin, vil du i din garderobe finde tøj, der er rock’n roll, men på sin helt egen måde. Det her en form for etnisk accent, der gør til helt sit eget.

Du finder her fantastiske, selvstændige taske produkter, der giver dig en helt speciel og unik stil, men det er bredt, så det lader dig få alt det, du vil have. Det er simpelthen umuligt ikke at kunne finde en kjole, top eller lignende fra Liebeskind Berlin. Chopin.dk har et af de største udvalg af tasker fra Liebeskind Berlin.

Som sagt er der i tøj til alle begivenheder, og du kan via en kjole skabe en rød tråd gennem hele din garderobe, som lader dig definere dig, som du vil have det, hvad enten det er til en speciel begivenhed eller noget helt normalt.