Panorama er rykket ind i hjertet af den tyske hovedstad, og denne sommer foregår det ved ExpoCenter City i Messe Berlin. At skabe merværdi for udstillere og besøgende har været målet fra starten, og nye initiativer ser dagens lys for første gang. Panorama Berlin er en markedsplads for de førende internationale modebrands, og den hurtige og vedvarende vækst vidner om et succesfuldt koncept.

For at imødekomme denne fortsatte vækst af Panorama Berlin har messen fået ny beliggenhed. Med den nye og større lokation i ExpoCenter City i Messe Berlin ligger messen tæt på andre hotspots, og det er derfor let at orientere sig om de kommende trends og tendenser som bland andet se hos Inwear.

Selv med gode transportforbindelser vil Panorama Berlin fortsætte med at tilbyde shuttle-busser fra de to lufthavne Tegel og Schönefeld samt til alle relevante brændpunkter under modeugen.

Panorama Berlin Lectures

bøjlermedtoejMed den kommende SS15-modemesse vil Panorama Berlin for første gang afholde en serie af foredrag om aktuelle og markedsrelevante temaer om modeindustrien.

Kick-off på den nye foredragsserie vil være det tyske fagblad TextilWirtschaft, hvor chefredaktør Michael Werner og redaktør for damemode Gudrun Allstädt vil introducere de vigtigste trends og tendenser i den nye sæson. Alle foredrag er gratis, og en oversigt vil være at finde på Panorama Berlins hjemmeside i slutningen af juni 2014. Læs mere på denne blog hvor du specielt kan læse alt om mode.

Nye oplevelser med noget for enhver smag

I samarbejde med headline-partner Denim Deluxe Fashion Group præsenterer Panorama Berlin et nyt segment kaldet NOW. Det er et område forbeholdt de såkaldte ’flash order-kollektioner’, hvilket består af udvalgte kollektioner, sko og tilbehør til både mænd og kvinder med blot seks ugers leveringstid.
The Hotel, et i forvejen opsat område, afspejler en følelse af at være på et luksushotel med fokus på ’Lobbyen’ og ’Suites’. Hotellet er et udtryk for individualitet og modernitet, hvor Panorama Berlin har skabt et separat område for innovative kollektioner med høj kvalitet.

Med flytningen til ExpoCenter City siges der farvel til det gamle glamour design, og hotellet får et helt nyt moderne look.

For mere information se her: http://www.panorama-berlin.com