Soaked in luxury kjoleSoaked in Luxury er som navnet antyder et luksuriøst dansk brand, som har til mission at bygge bro imellem high-end streetmode og højtprofilerede modetrends. Denne balancegang er utrolig svær at finde, da det er to vidt forskellige ender af skalaen – Soaked in Luxury har dog formået at ramme plet med flere tøj kollektioner.

Soaked in Luxury blev grundlagt i 2005, hvilket gør dem til ét af mange nye danske modebrands. Således har 00’erne været forrygende for dansk mode, som for alvor er stemplet ind i branchen. Andre populære mærker er nemlig også vokset op i dette tidsrum, hvorfor man må erkende, at dansk mode aldrig har været større – hverken nationalt eller internationalt.

Desuden er Soaked in Luxury en del af IC Company A/S, der er én af Danmarks største modehuse. Af andre mærker indenfor IC Company kan nævnes Tiger of Sweden, Peak Performance og Saint Tropez – mærker der også hitter internationalt. Derfor er Soaked in Luxury også hurtigt blevet et hit i udlandet, hvor man i kraft af sin luksuriøse stil og solide bagland har haft det nemmere end mange andre brands, der starter op for sig selv.

Soaked in Luxury – Filosofien

Som sagt forsøger Soaked in Luxury at skabe bro imellem high-end streetmode og trends fra den røde løber. Dette er en hårfin balancegang, da der er stor forskel på de trends man ser på den røde løber sammenlignet med det man ser i gadebilledet. Ikke desto mindre har det givet Soaked in Luxury et luksuriøst hverdags-image, som er svært at hamle op med for konkurrenterne.

Filosofien er at man via en aggressiv prisstrategi, store mængder og hurtig levering kan tilfredsstille kvinder over hele verden. At tøjet samtidig er højeste mode og god kvalitet tæller ekstra op på pluskontoen.

Det individuelle look, som skabes ved hjælp af velovervejede detaljer, gør at man nemt kan skille sig ud fra mængden med Soaked in Luxury. At være en del af mængden er ikke længere in, hvorfor mærket med stor succes er gået efter alternative løsninger og en innovativ tilgang til design.