Style ButlerStyler Butler har på få år formået at markere sig, som ét af Danmarks stærkeste modebrands til kvinder. Således sendte man den første kollektion på banen i 2005 – siden har man årligt leveret lækre designs til de modebevidste, uden at se sig tilbage. Det har som sagt medført stor succes, der fortjent har bragt dem helt op i toppen af mode-ligaen.

Bag Style Butler står den stærke, danske modedesigner Pernille Leschly Halle. Visionen var klar fra start; man skulle designe eksklusivt modetøj udelukkende produceret i luksuriøse materialer. Herudover skulle hvert enkelt beklædningsdel piftes op med detaljer, der skilte dem ud fra mængden. Når man kigger tilbage på denne vision, som altså var grundstenen bag firmaets lancering i 2004, må man sige at Style Butler har formået at efterleve denne mission – endda udover alle forventninger!

Style Butler – Dét finder du i sortimentet

Style Butler spænder meget bredt, hvilket har givet dem en stor produktportefølje, hvilket er ganske imponerende, hvis man tager højde for mærkets forholdsvis korte levetid. I starten var det dog primært toppe, bluser og strik man satsede på, men efterhånden har efterspørgslen fået Style Butler pels til at udvide deres produktsortiment.

I dag finder man således store kollektioner af ready-to-wear tøj, der gør det nemt og hurtigt for dig at vælge stilfuldt tøj om morgenen. Læs mere på Malou4u.dk. Dette er et kæmpe plus, da man ofte har travlt lige før man skal ud af døren – med Style Butler i din garderobe behøver du altså ikke frygte, at komme for sent på arbejde eller til en café-aftale.

Det individuelle udtryk kommer til sin ret, ligesom Style Butler også ligger stor vægt på mangfoldighed i hver kollektion. Derfor kan du med garanti finde noget der behager dig, i det støt voksende sortiment af lækkert dametøj. Gør en god handel og invester i Style Butler!